Firma SODERO INDUSTRIES S.R.L. este specializată pe activitatea de productie in domeniile:

  • constructii metalice si subansamble de masini;
  • proiectarea,executia si montajul solariilor si serelor de toate tipurile.

In domeniul constructiilor metalice, firma dispune de personal calificat si utilaje specifice necesare realizarii de structuri metalice sau subansamble de masini la precizii ridicate. Societatea se poate angaja in executia de structuri metalice si subansamble de masini de greutate medie, 5-10t.

În ultimul timp, datorită creșterii populației, mâncarea devine o resursă din ce în ce mai prețioasă, producția de legume și de alte plante în sere și solarii ocupând un rol din ce în ce mai important în agricultură. Societatea comercială SODERO INDUSTRIES S.R.L. se adresează atât profesioniștilor din sectorul producției de legume în mediu controlat și protejat, cât și celor care doresc să își cultive legume în sere și solarii pentru acoperirea necesităților proprii.

Pe baza experientei noastre in domeniu, specialistii nostri va vor pune la dispozitie cele mai adecvate solutii pentru afacerea dvs., in domeniul cultivarii plantelor in sere si solarii.

Venim in intampinarea beneficiarilor nostri cu proiectarea si executia serelor, la pachet, inclusiv echipamente auxiliare ca sisteme de fertirigare, sisteme umbrire, sisteme palisare, sisteme incalzire etc.